Wat we doen voor onze opdrachtgevers

Veel organisaties hebben moeite met het vinden van de juiste IT-profielen voor hun teams. Ze zijn enorm enthousiast om met nieuwe mensen aan de slag te gaan, maar die mensen zijn er niet of zijn lastig te vinden. Dat is waar wij om de hoek komen kijken.

Trainee Factory werft kandidaten (dat kan jij zijn!) met de juiste competenties. Denk aan HBO/WO werk- en denkniveau, en ook analytische en communicatieve vaardigheden. Voor jou en je medekandidaten verzorgen wij een opleiding op maat om aan te sluiten bij de vraag van onze opdrachtgevers.

Opdrachtgever aan het woord

Bij CED ontstond de behoefte aan meer jong talent in de organisatie. Voor werving, opleiding en begeleiding zijn we de samenwerking met Trainee Factory aangegaan. De trainees krijgen bij Trainee Factory een intensieve en gedegen opleiding van 8 weken. Na deze opleidingsperiode gaan de trainees bij CED aan het werk en worden ze binnen de projectteams gekoppeld aan ervaren developers die de trainees inhoudelijk begeleiden. Hierdoor zijn ze binnen een maand al productief en worden ze al snel behandeld als volwaardige teamleden. Gedurende ruim een jaar worden de trainees door Trainee Factory begeleid en wordt er veel aandacht besteed aan hun persoonlijke ontwikkeling. Trainee Factory onderscheidt zich hierbij met name door haar klantgerichtheid en de kwaliteit van de begeleiding.

Jan Rubingh
IT-director

avatar

Wat staat je als trainee te wachten?

Ieder traineeship start met een intensieve opleiding van 2 maanden. Daarna ga je direct bij een opdrachtgever aan de slag, waar je door hen en ons “on the job” begeleid wordt. Zo doe je praktijkervaring op en werk je al snel samen met ervaren specialisten!

Tijdens het werken voor de opdrachtgever word je vanuit Trainee Factory begeleid en ondersteund. Jouw inhoudelijke ontwikkeling en persoonlijke groei staan daarbij centraal. Als alles goed verloopt zal de opdrachtgever jou, na ruim een jaar, een vast dienstverband aanbieden.

Zin om aan de slag te gaan?

Geef ons een belletje

085 0609 910

Stuur ons een mailtje

info@traineefactory.nl

Deel ons met vrienden

Of laat je nummer achter